Veel gestelde vragen

Ik heb elders een mindfulness cursus gevolgd. Is Mindful Walk dan wel iets voor mij?

Tijdens de cursus Mindful Walk doen we vooral praktische oefeningen en is hierdoor erg geschikt om nog meer mindful te worden. Door het te blijven oefenen, blijf je je aandacht trainen.

Wat trek ik aan?

Voor de cursus of clinic Mindful Walk, de lessen PowerWalk en MindVit Walk kan je je wandelschoenen of je hardloopschoenen aantrekken. Trek het liefst makkelijk zittende kleding aan, in laagjes. En houdt rekening met het weer, aangezien de trainingen bijna altijd doorgaan.

Regen tijdens de cursus of training?

De training gaat in pricipe altijd door. Maar er zijn ook uitzonderingen, zoals een weeralarm, onweer of bij een gevaarlijke situatie.

Waarom zijn de pleisters?

Tijdens de cursus en clinic Mindful Walk besteden we aandacht aan de neusademhaling. Onbewust doet men dat vaak niet meer. Met de pleister op adem je door je neus en creëren we bewustzijn.

Doen we ook aan meditatie?

Ja, we gaan aan meditatie doen door middel van de ademhaling, door aandachtsoefeningen tijdens het wandelen bij de cursus of clinic Mindful Walk en de MindVit Walk lessen.

Hoe werkt het met de betaling?

Na aanmelding voor de cursus, clinic of lessen ontvang je een bevestiging van deelname aan deze cursus, clinic of lessen. De betaling kan daarna contant worden voldaan voor aanvang van de eerste cursusdag. Of per bank worden voldaan voor de eerste cursusdag.

Ik meld mij aan voor een Cursus of clinic Mindful Walk of een PowerWalk of MindVit les Emmen