Veel gestelde vragen

Wat trek ik aan?

Voor de Power Walk lessen, een Power trailWalk of een Slow trailWalk kan je je wandelschoenen of je hardloopschoenen aantrekken. Trek het liefst makkelijk zittende (stretch)kleding aan, in laagjes. En houdt rekening met het weer, aangezien de trainingen bijna altijd doorgaan.

Power Walken in het donker?

Tijdens de herfst en wintermaanden is het al vroeg donker. Dan is het goed om zichtbaar te zijn, in het verkeer, voor onze veiligheid. Trek daarom zelf een reflecterend hesje aan of een reflecterend hardloopvest met ingebouwde verlichting. Daarnaast is het goed om ook bijvoorbeeld om de enkels en/ of bovenarmen (armband)verlichting te dragen. Deze zijn verkrijgbaar bij reguliere (sport)winkels.

Regen tijdens de training?

De Power Walk les gaat in pricipe altijd door. Maar er zijn ook uitzonderingen, zoals een weeralarm, onweer of bij een gevaarlijke situatie.

Doen we ook aan ontspanning?

Tijdens de Power Walk lessen doen wij aan tempowisselingen, waardoor er naast intensieve inspanning, ook momenten bij zijn dat wij rustiger aan lopen. Hierdoor werken wij aan onze conditie, waardoor deze vooruit gaat.

Tijdens de Power trailWalk doen wij aan ontspanning door inspanning, waarbij we matig-intensief lopen afwisselen met rustig lopen, in de natuur. En tijdens de Slow trailWalk wisselen wij rustig lopen af met bewust bewegen, in de natuur. Ook het zijn, in de natuur, heeft op ons een ontspannende en positieve gezondheidseffecten. Zoals het zijn, in het moment, waardoor je de omgeving goed in je kan opnemen door je zintuigen. Maar je hartslag gaat door het zijn in de natuur ook omlaag, waardoor je minder stress en meer rust ervaart.

Hoe werkt het met de betaling?

Na aanmelding voor je eerste Power Walk les ontvang je een bevestiging van deelname aan deze lessen en de algemene voowaarden. De betaling kan daarna contant, per Tikkie of per bank worden voldaan voor aanvang van jouw eerst les, na de gratis proefles.