Hallo. Ik ben Marise Galestien-Campfens, een creatief buitenmens, sociaal, sportief, ondernemend en opmerkzaam van aard.

Ik ben geboren in Emmen en sinds 2004 weer woonachtig. Ik geniet ontzettend van het bosrijke gebied rond de stad, het groene centrum van Emmen en onze fijne tuin. Dit samen met mijn man en onze hond Bob.

Buiten Buro is ontstaan vanuit mijn verpleegkundige achtergrond, in het kader van preventie, voorlichting en kwaliteit(duurzame inzetbaarheid en behoud van kwaliteit van leven verbeteren, helpen behouden of aan te passen). Ik heb met name de verdieping gezocht in de longzorg binnen de huisartsenpraktijk, vanuit een adviserende rol. Professionals begeleiden op kennisniveau, bij hun zelfontwikkeling en groei van hun praktijk vond ik het mooiste in mijn functie.

Maar ook vanuit mijn eigen ervaringen tijdens mijn burn-out, met herstel door oa mindfulness, wandelen in de natuur en het toepassen van ademhalingstechnieken is mijn interesse hierin verder ontwikkeld!

Hiervoor heb ik mijn hart gevolgd en heb ik de basis opleiding tot Mindfulness trainer bij See-True gevolgd en afgerond. De combinatie van mindfulness in de buitenlucht, zonder prestatiedruk is voor mij “mindful natuurlijkzijn. In 2019 heb ik daarom de licentie van Mindful Walk Instructeur behaald voor de “gemeente” Emmen.

Mijn missie is om jou kennis te laten maken met de kracht en eenvoud van mindfulness en de verschillende ademhalings-technieken. En ook de helende werking dat wandelen in de natuur je brengt tot je eigen “zijn” bij Buiten Buro, mindful natuurlijk! Want bewegen zet alles in en om je heen (weer) in beweging! Bewegen is een preventiemiddel en een herstelmedicijn.

Ik begeleid jou daarom met liefde en plezier tijdens mijn praktische oefeningen, inzichten en tips in de cursus “Mindful Walk“. Deze tools en technieken kan je direct inzetten, maar zijn juist ook in je dagelijks leven goed toe te passen. Samen trekken we hiervoor de natuur van Emmen in, waar je eindelijk niks meer “moet”. Daar waar je mag genieten, in het “hier en u”, zodat je bij je gevoel mag aankomen. Laat je gedachten los en kom tot “wie je werkelijk bent”, zonder prestatiedruk.

Het denken creërt het ravijn, het hart steekt het over – Sri Nisargadatta

Lees verder over de Cursus Mindful Walk Emmen