Hallo. Ik ben Marise Galestien Campfens, een creatief buitenmens, sociaal, sportief, ondernemend en opmerkzaam van aard.

Ik ben geboren in Emmen en sinds 2004 weer woonachtig. Ik geniet ontzettend van het bosrijke gebied rond de stad, het groene centrum van Emmen en onze fijne tuin. Dit samen met mijn man en onze hond Bob.

Mijn voorgaande werkervaring heb ik opgedaan in een adviserende en ondersteunende rol, binnen zorggerelateerde bedrijven. Dit door zorgprofessionals te begeleiden, zodat zij zichzelf verder konden ontwikkelen en verder konden groeien in hun praktijk.

Buiten Buro is ontstaan vanuit mijn verpleegkundige achtergrond, in het kader van preventie, voorlichting en kwaliteit (duurzame inzetbaarheid en behoud van kwaliteit van leven). Maar ook vanuit mijn eigen ervaringen tijdens mijn burn-out.

In 2019 heb ik daarom de opleiding tot Mindfulnesstrainer cat. 2 in afgerond, via SeeTrue in Groningen. De licentie van Mindful Walk Instructeur heb ik in 2019 voor de “gemeente” Emmen behaald, welke geldig was tot november 2021, via Mindful Run Nederland. Door mijn wens om kracht- en balansoefeningen toe te willen voegen aan het stevig doorwandelen, heb ik tot slot ook de opleiding tot Power Walk instructeur afgerond, bij Mindful Run Nederland in 2020. De deelnemers zelf als ook mijzelf halen veel plezier uit de Power Walk groepslessen en de Power Walk trails. En zo werken we daardoor samen aan onze conditie.

Mijn missie is namelijk om jou in je eigen kracht te laten staan; je “mindful natuurlijk” te voelen. Zodat jij jouw eigen flow kan ervaren! Maar ook om gezamenlijk lol te maken! Daarom zijn mijn Power Walk groepslessen en de Power Walk trails dynamisch, luchtig en speels van karakter!

Kortom, wandelen in de natuur brengt je tot je eigen “zijn” bij Buiten Buro, mindful natuurlijk! Bewegen zet namelijk alles in en om je heen (weer) in beweging; bewegen geeft je vrijheid! Bewegen is daarom een preventie-middel en een herstelmedicijn.

Want het denken creërt het ravijn en het hart steekt het over – Sri Nisargadatta

In mijn “Power Walk” groepslessen lopen we in het groen van Zuidbarge en in het centrum van Emmen, maar ook in het Recreatiegebied Grote Rietplas! We wandelen intensief, waarbij je hartslag omhoog gaat! Stevig wandelen in een afwisselend tempo, waarbij je je armen intensief meebeweegt. Tijdens deze matig tot hoog intensieve cardiotraining werk je aan je conditie. Onderweg doen we ook aan krachtoefeningen, zodat je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met Power walken houd je altijd 1 voet aan de grond, waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het doen en op elke leeftijd!

Tijdens de “Power trailWalk” maken we de combinatie tussen inspanning en ontspanning bewuster. Dit door intensief wandelen af te wisselen met rustig wandelen, op onverharde wegen en in de natuur. Tijdens het Power Walken nemen we de armen intensief mee en doen we tussendoor ook aan lichte kracht- en balansoefeningen. Op deze manier verbetert niet alleen je conditie, maar ook je spierkracht en je balans.

Tijdens de “Slow trailWalk” wandelen wij op onverharde wegen en in een rustig tempo. Dit wisselen wij af door bewust bewegen, met aandacht voor het wandelen zelf. Tijdens het wandelen gebruiken wij de zintuigen, zodat wij de natuur om ons heen nog meer opmerken. De balansoefeningen zijn zacht en eenvoudig. Op deze manier verbetert niet alleen je conditie en je balans, maar wordt je bewustzijn ook verhoogd.