Hallo. Ik ben Marise Galestien-Campfens, een creatief buitenmens, sociaal, sportief, ondernemend en opmerkzaam van aard.

Ik ben geboren in Emmen en sinds 2004 weer woonachtig. Ik geniet ontzettend van het bosrijke gebied rond de stad, het groene centrum van Emmen en onze fijne tuin. Dit samen met mijn man en onze hond Bob.

Mijn voorgaande werkervaring heb ik opgedaan in een adviserende en ondersteunende rol, binnen zorggerelateerde bedrijven. Zorgprofessionals begeleiden op kennisniveau, productniveau en beleidsniveau ism het salesteam. Zodat zij zichzelf verder konden ontwikkelen en verder konden groeien in hun praktijk.

Buiten Buro is ontstaan vanuit mijn verpleegkundige achtergrond, in het kader van preventie, voorlichting en kwaliteit(duurzame inzetbaarheid en behoud van kwaliteit van leven verbeteren, helpen behouden of aan te passen).

Maar ook vanuit mijn eigen ervaringen tijdens mijn burn-out, met herstel door oa mindfulness, wandelen in de natuur en het toepassen van ademhalingstechnieken is mijn interesse hierin verder ontwikkeld!

Hiervoor heb ik mijn hart gevolgd en heb ik de basis opleiding tot Mindfulness trainer bij See-True gevolgd en afgerond. De combinatie van mindfulness in de buitenlucht, zonder prestatiedruk is voor mij “mindful natuurlijkzijn. In 2019 heb ik daarom de licentie van Mindful Walk Instructeur behaald voor de “gemeente” Emmen.

Mijn missie is om jou kennis te laten maken met de kracht en eenvoud van mindfulness met de verschillende ademhalings-technieken, tijdens een Mindful Walk. Daarnaast zal ik je graag fysiek sterker willen laten worden door intensief wandelen te combineren met spierversterkende oefeningen, tijdens een Power Walk! Het vergroot naast je conditie ook het vertrouwen in jezelf. Want niet iedereen kan hardlopen, maar iedereen kan wel PowerWalken. Of je nu intensief of mindful wandelt: Wandelen in de natuur brengt je tot je eigen “zijn” bij Buiten Buro, mindful natuurlijk! Bewegen zet namelijk alles in en om je heen (weer) in beweging! Bewegen is een preventie-middel en een herstelmedicijn.

Ik begeleid jou daarom met liefde en plezier tijdens mijn praktische, luchtige en speelse oefeningen! Ook ontvang je inzichten en tips in de cursus “Mindful Walk“. Deze tools en technieken kan je direct inzetten, maar zijn juist ook in je dagelijks leven goed toe te passen. Samen trekken we hiervoor de natuur van Emmen in, waar je eindelijk niks meer “moet”. Daar waar je mag genieten, in het “hier en u”, zodat je bij je gevoel mag aankomen. Laat je gedachten los en kom tot “wie je werkelijk bent”, zonder prestatiedruk.

In mijn lessen “Power Walk” neem ik je mee de natuur van Emmen in! We gaan intensief wandelen, waarbij je hartslag omhoog gaat! In een stevig tempo wandelen we door, waarbij je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Onderweg wisselen we het stevig wandelen af met krachtoefeningen, zodat je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met Power Walking houd je altijd 1 voet aan de grond, waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

Het denken creërt het ravijn, het hart steekt het over – Sri Nisargadatta