Hallo. Ik ben Marise Galestien Campfens, een creatief buitenmens, sociaal, sportief, ondernemend en opmerkzaam van aard.

Ik ben geboren in Emmen en sinds 2004 weer woonachtig. Ik geniet ontzettend van het bosrijke gebied rond de stad, het groene centrum van Emmen en onze fijne tuin. Dit samen met mijn man en onze hond Bob.

Mijn voorgaande werkervaring heb ik opgedaan in een adviserende en ondersteunende rol, binnen zorggerelateerde bedrijven. Dit door zorgprofessionals te begeleiden, zodat zij zichzelf verder konden ontwikkelen en verder konden groeien in hun praktijk.

Buiten Buro is ontstaan vanuit mijn verpleegkundige achtergrond, in het kader van preventie, voorlichting en kwaliteit (duurzame inzetbaarheid en behoud van kwaliteit van leven). Maar ook vanuit mijn eigen ervaringen tijdens mijn burn-out.

Mijn missie is namelijk om jou in je eigen kracht te laten staan; je “mindful natuurlijk” te voelen. Zodat jij jouw eigen flow kan ervaren! Maar ook om gezamenlijk lol te maken! Daarom zijn mijn Power Walk groepslessen dynamisch, luchtig en speels van karakter!

Kortom, wandelen in de natuur brengt je tot je eigen “zijn” bij Buiten Buro, mindful natuurlijk! Bewegen zet namelijk alles in en om je heen (weer) in beweging; bewegen geeft je vrijheid! Bewegen is daarom een preventie-middel en een herstelmedicijn.

Want het denken creërt het ravijn en het hart steekt het over – Sri Nisargadatta