De virtuele vierdaagse van afgelopen 1 t/m 7 juni 2020 was een feit.

Persoonlijk heb ik ontzettend genoten, buiten mijn gebruikelijke wandelmomenten om, om juist 4 dagen langer op pad te zijn. Ik heb echt de tijd genomen; hond mee, fototoestel mee, drinken mee, de bootcampers mee op pad…heerlijk! 

Het werkte voor mij heel mindful; het wandelen, het dwalen zonder doel. Puurgenieten van je omgeving, je bewegingen voelen, je zijn in het hier en nu, het niet weten wat je tegenkomt, de mooie gesprekken onderweg, de verkregen inzichten zien indalen bij anderen, de mindfulness oefeningen in de buitenlucht en het ademen door je neus. 

De samenwerking met de Virtuele vierdaagse en Buiten Buro, maakte van deze afgelaste wandel4daagse ivm Corona, een mooi alternatief. De wandel4daagse werd een “Mindful Walk” vierdaagse. En dagelijks werden tips gedeeld over mindfulness of ademhalingstechnieken of beter wandelen.

Wil je nog eens terugblikken of inspiratie opdoen? Bekijk hier de foto’s van dag tot dag. #dag1 Emmerdennen  #dag2 Noordbarge   #dag3 Noordbargerbos #dag4 Parc Sandur 

Zelf ook virtueel wandelen? De app eRoutes helpt je op weg, je kunt zelf de afstand bepalen en kiezen uit verschillende routes vanuit je opgegeven GPS-verbinding.

Ook leuk, een cursus “Mindful Walk”; 1 op 1 begeleiding, Online of in een kleine groep! Gegarandeerd lol, ontspanning en een mooie kennismaking met mindfulness en ademhalingstechnieken tijdens het wandelen. Deze heldere inzichten en praktische oefeningen zijn niet alleen tijdens het wandelen toe te passen, maar in je hele dagelijkse leven. 

Namasté Marise

Ik meld mij aan voor de Cursus Mindful Walk Emmen