Wil jij je medewerkers fysiek en mentaal energieker laten voelen? Wil jij jouw medewerkers beter met stress leren omgaan en wil jij meer plezier op de werkvloer creëren? Kortom, help jouw medewerkers, op een laagdrempelige manier, hun vitaliteit verhogen en het stressniveau verlagen.

Ontvang meer INFORMATIE over Mindful Walking of lees hieronder verder!

Als het gaat om de gezondheid en inzetbaarheid van je medewerkers…dan gaat het om aandacht besteden aan bewegen. Want dat heeft goede effecten op zowel lichaam als geest; bewegen zet alles (weer) in beweging! Zeker als je bewegen combineert met mindfulness. Dat bekent meer energie en minder stress. 

Voor bedrijven kan ik de 5-weekse Mindful Walk cursus verzorgen op locatie. Of ik kan een Mindful Lunch Walk verzorgen. Dit kan vóór de werkdag aan, als een pauzemoment tijdens een brainstormsessie of aan het einde van de werkdag. Maar ook tijdens de lunchpauze of juist tijdens een afdelings- en/ of teamuitje is de Mindful Lunch Walk erg geschikt. De locatie kan in de buurt van het bedrijf zijn.

Mindful Lunch Walk

Met de Mindful Lunch Walk biedt u uw medewerkers een kennismaking aan met mindfulness in combinatie met ontspanningsoefeningen, ademhalings-technieken en wandelen. De Mindful Lunch Walk geef ik op een luchtige en speelse manier, waardoor er echt even ruimte is voor ontspanning door mindful bewegen in een groene omgeving.

We gaan in groepsverband naar buiten, de natuur in. De duur en de locatie kan naar wens worden ingevuld. Uw medewerkers krijgen handvatten aangereikt om tot rust te komen, maar óók om meer energie op te bouwen. De tools en technieken kan je direct toepassen in de praktijk.

Ik verzorg graag een workshop die goed aansluit bij jullie wensen. De inhoud en lengte van een Mindful Lunch Walk voor bedrijven is altijd maatwerk. De prijs is op aanvraag.

*De Mindful Lunch Walk kan worden vergoed voor werknemers via hun werkgever door de volgende zorgverzekeraars: Zilveren Kruis, Achmea en Centraal beheer Apeldoorn.

Mindful Walk cursus

Tijdens de 5-weekse cursus ( 5 x 1,5 uur) gaat de deelnemer met een aantal thema’s aan de slag. De thema’s die behandeld worden zijn; loslaten, vertrouwen, acceptatie, focus en concentratie. De cursus is zowel in groepsverband als individueel te volgen.

Dit doen we op onze specifieke Mindful Run Nederland methode, waaronder de cursus Mindful Walk ook valt. Waarbij we een combinatie maken van mindfulness, bewegen, yoga en ademhalingstechnieken tijdens het wandelen in de buitenlucht. De deelnemer wordt zo bewuster van zijn of haar eigen ademhaling en leert meer in het “hier en nu” te leven. Het resultaat is; een vitalere medewerker met meer energie en minder stress!

Het tarief voor de 5-weekse Mindful Walk groepscursus bedrijven bedraagt per persoon: €95 voor 5 lessen van 1,5 uur. De minimale groepsgrootte is 6 personen. De Mindful Walk individuele cursus bedrijven bedraagt per persoon: €145 voor 4 lessen van 45-60 minuten. Dit bedrag is exclusief BTW en exclusief reiskosten. De locatie is in overleg.

*De Mindful Walk 3-weekse cursus kan worden vergoed voor werknemers via hun werkgever door de volgende zorgverzekeraars: Zilveren Kruis, Achmea en Centraal beheer Apeldoorn. Deze cursus kan op termijn verzorgt worden! Vraag naar de mogelijkheden!

Ik meld mij aan voor een Mindful Lunch Walk of een Cursus Mindful Walk